PingProperties en Rijksgebouwendienst sluiten nieuwe huurovereenkomst Het Boek

31-03-2010

De Rijksgebouwendienst heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met PingProperties voor het kantoorgebouw ‘Het Boek’, oftewel ‘De Knip’ te Amsterdam. De Rijksgebouwendienst heeft de huurovereenkomst afgesloten ten behoeve van de Belastingdienst voor een periode van 15 jaar.

 

De eigenaar zal investeren in de kwaliteit en de duurzaamheid van het gebouw waardoor het gebouw zal voldoen aan de eisen van deze tijd. Deze transactie toont aan dat bestaande gebouwen prima kunnen worden aangepast aan de huidige wensen van kantoorgebruikers. Er is gekozen voor een innovatieve contractsvorm waarvan een Service Level Agreement integraal onderdeel uitmaakt. Hiermee is instandhouding van de gebouwkwaliteit langjarig gewaarborgd.

 

Het object is een ware landmark met een omvang van 40.000 m2 kantoorruimte gelegen op de kantorenlocatie Teleport in Amsterdam. Het pand is direct zichtbaar vanaf de ringweg A10 en uitstekend bereikbaar per trein en metro. Station Sloterdijk is gelegen op een steenworp afstand. Het object is in eigendom van het door PingProperties aangestuurde PingProperties Corporate Office fund I.

Ga terug