PingProperties en Vermaat vinden overeenstemming over de horeca & services op Dutch Tech Campus (DTC)

15-08-2018

Vorig jaar heeft PingProperties bij vijf partijen een tender uitgezet voor de verbetering van de horeca en services op de campus. Na de keuze voor Vermaat is een investeringsplan uitgewerkt om de horeca te laten aansluiten op de vraag van de gebruikers van DTC. Beide partijen investeren gezamenlijk voor het verzorgen en upgraden van de horecafaciliteiten. Eind augustus 2018 start de verbouwing van het bedrijfsrestaurant en de brasserie.

 

Over Dutch Tech Campus
DTC ligt in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC biedt toonaangevende tech-gerelateerde huurders (zoals Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos) huisvesting op maat. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campusconcept, waarbij ze vooral investeren in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC o.a. over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 opent het intercitystation Lansingerland-Zoetermeer, dat zich direct naast de Dutch Tech Campus bevindt. Inmiddels is de leegstand met zo’n 40% afgenomen.

 

Over Vermaat
Vermaat is een internationale partij die voor ruim 300 opdrachtgevers horeca- en retailconcepten op maat verzorgt. Dat doet ze voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Hiertoe behoren onder meer het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada en het Spoorwegmuseum. Ook ontwikkelt Vermaat eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Met maar liefst 300 locaties en 3.500 medewerkers behoren ze tot de vijf grootste werkgevers in horecaland.

Ga terug