PingProperties en Vermaat vinden overeenstemming over de horeca & services op Dutch Tech Campus (DTC)

15-08-2018

Vorig jaar heeft PingProperties bij vijf partijen een tender uitgezet voor de verbetering van de horeca en services op de campus. Na de keuze voor Vermaat is een investeringsplan uitgewerkt om de horeca te laten aansluiten op de vraag van de gebruikers van DTC. Beide partijen investeren gezamenlijk voor het verzorgen en upgraden van de horecafaciliteiten. Eind augustus 2018 start de verbouwing van het bedrijfsrestaurant en de brasserie.

 

Over Dutch Tech Campus
DTC ligt in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC biedt toonaangevende tech-gerelateerde huurders (zoals Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos) huisvesting op maat. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campusconcept, waarbij ze vooral investeren in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC o.a. over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 opent het intercitystation Lansingerland-Zoetermeer, dat zich direct naast de Dutch Tech Campus bevindt. Inmiddels is de leegstand met zo’n 40% afgenomen.

 

Over Vermaat
Vermaat is een internationale partij die voor ruim 300 opdrachtgevers horeca- en retailconcepten op maat verzorgt. Dat doet ze voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Hiertoe behoren onder meer het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada en het Spoorwegmuseum. Ook ontwikkelt Vermaat eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Met maar liefst 300 locaties en 3.500 medewerkers behoren ze tot de vijf grootste werkgevers in horecaland.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten