PingProperties herfinanciert Mariendaal Center of Excellence

21-07-2018

PingProperties heeft een herfinanciering afgerond voor het PingProperties Corporate Office fund II. De financiering, die reeds bij vastgoedfinancier Berlin Hyp liep, is met 7 jaar verlengd.

 

PingProperties Corporate Office fund II heeft het hoofdkantoor van TenneT (Mariendaal Center of Excellence), gelegen aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem, in portefeuille. Het uiterst duurzame gebouw (BREEAM Very Good) heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 21.936 m² en beschikt over 566 parkeerplaatsen. De kavel omvat circa 33.500 m² eigen grond.

 

Energy Business Park
Het kantoorgebouw Mariendaal Center of Excellence ligt in het Energy Business Park te Arnhem en huisvest een aantal van de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven op het gebied van o.a. energie, certificering en milieutechnologie. Regelmatig vinden er diverse toonaangevende evenementen plaats op energiegebied. Grote spelers in de energiesector als DNV GL (voormalig DNV KEMA), Alliander en NRG bepalen er al jarenlang het gezicht. TenneT is hier sinds 1998 gevestigd. Het Energy Business Park concentreert de prominente bedrijven uit de energiesector op deze mooie parkachtige locatie teneinde synergie tussen partijen te creëren.

Ga terug