PingProperties investeert in opwaardering van Euromaster-complex op bedrijventerrein Charloisse Poort te Rotterdam

02-05-2019

Dit jaar investeert eigenaar PingProperties in het opwaarderen van het Euromaster-complex aan de Driemanssteeweg 25 te Rotterdam op het bedrijventerrein Charloisse Poort. Het complex wordt sinds 2006 gehuurd door Euromaster Bandenservice B.V. en is strategisch gelegen in de stadsrand van Rotterdam direct naast afslag 19 van de rijksweg A15. PingProperties is sinds 2007 eigenaar van de locatie van circa 5.013 m2 en 29 (straks 52) parkeerplaatsen. Op het terrein is tevens een carwash-locatie van BOB Autowas gevestigd.

 

De opwaardering van het complex omvat het in 1996 gerealiseerde gebouw alsmede het (vrijwel) gehele omliggende terrein. De dakbedekking van het volledige dak van het gebouw (3.600 m2) wordt vervangen. Daarnaast wordt het complete terrein opgehoogd, opnieuw bestraat en optimaler ingedeeld, waardoor het aantal parkeerplaatsen voor bezoekers en werknemers van Euromaster aanzienlijk wordt verhoogd. Esthetisch wordt het gebouw grondig aangepakt, waardoor het weer een frisse uitstraling krijgt. Euromaster Bandenservice is en blijft langjarig verbonden aan het complex, daarvoor is recentelijk een allonge voor de verlenging getekend.

 

Over Euromaster Bandenservice B.V.
Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden – en onderhoudsmarkt en heeft in 17 Europese landen ruim 2.300 vestigingen. Euromaster Nederland is 100% dochter van de Michelin Groep. Zij levert maatwerk en zijn in het Rotterdamse havengebied en luchthaven Schiphol de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal.

 

Vanaf de locatie aan de Driemanssteeweg levert Euromaster (onderhouds)diensten aan zowel personenauto’s als grote voertuigen (trucks en havenvoertuigen). De ligging van het complex tussen de Rotterdamse havens (Waalhaven Zuid en Eemshaven) en de stad is daarmee van grote strategische waarde.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten