PingProperties kiest voor nieuwe franchiseformule voor haar hotelgebouw op Schiphol

19-12-2018

Onlangs heeft PingProperties een nieuwe franchiseovereenkomst getekend voor haar hotelgebouw aan de Piet Guilonardweg 3 op Schiphol met AccorHotels Services Netherlands B.V. (Accor). Per 21 december a.s. zal het hotel onder een nieuwe naam verder gaan: ibis Styles Amsterdam Airport.

 

Het voormalige kantoorgebouw dat in 2015 en 2016 door PingProperties werd herontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, opende haar deuren in oktober 2016. PingProperties wist het hotel binnen 1 jaar al winstgevend te maken, echter de samenwerking met LHG, aangestuurd vanuit Parijs, bleek niet te voldoen aan de gestelde eisen. Met de rebranding verwacht PingProperties een omvangrijke verbetering te realiseren.

 

Het merk ibis Styles bleek met een uniek interieur- en belevingsconcept perfect aan te sluiten bij de opzet van het huidige hotel: de groene oase. Het trendy hotel waar aan elk detail is gedacht heeft een stijlvol restaurant en knus ingerichte Skymaster bar. Gasten worden keer op keer verrast en ontvangen in een ongedwongen sfeer.

 

AccorHotels opent hiermee het eerste ibis Styles hotel op Schiphol en het zesde ibis Styles hotel in Nederland. De ibis familie bestaat uit drie merkformules: ibis, ibis budget en ibis Styles.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten