PingProperties lanceert Luna ArenA Amsterdam

11-08-2010

PingProperties heeft recent een hoogwaardige gebouw aangekocht en ondergebracht in het PingProperties Office fund IV. Het zeer representatieve kantoorgebouw is gelegen tegenover Atlas ArenA Amsterdam aan de Herikerbergweg 120 en heet vanaf vandaag Luna ArenA Amsterdam. Met dit gebouw breidt PingProperties het succes van Atlas ArenA Amsterdam uit.

 

Atlas ArenA Amsterdam is het succesvolle en innovatieve herontwikkelingsproject waarmee is bewezen dat bestaande bouw een nieuw leven kan krijgen. Atlas ArenA heeft een enorme kwaliteitsslag gemaakt waardoor binnen drie jaar vrijwel het gehele complex van bijna 80.000 m2 is verhuurd.

 

Bij PingProperties is het enthousiasme daarom zeer groot om van dit gebouw in navolging van Atlas ArenA Amsterdam opnieuw een succes te maken.

 

Vanwege de perfecte ligging ten opzichte van het kantorencomplex Atlas ArenA is gebiedsontwikkeling voor PingProperties een logische vervolgstap. Daarom is gekozen om het gebouw een nieuwe naam te geven aansluitend op Atlas ArenA Amsterdam, te weten Luna ArenA Amsterdam.

 

Dit vanuit de gedachte dat de wereld (Atlas ArenA) en de maan (Luna is de Latijnse aanduiding van de maan) twee verschillende planeten zijn en dus aparte entiteiten, maar zonder elkaar niet kunnen functioneren.

 

Uitgangspunt hierbij is dat de mensen die werken in Luna ArenA direct worden betrokken bij de functionaliteiten op de Atlas ArenA. Zoals het kinderdagverblijf Absolute Kids, de culinaire hotspot Absolute Taste en de toekomstige sportschool en hotelfaciliteit. Vice versa hebben de exploitanten van deze voorzieningen daardoor een groter verzorgingsgebied.

 

Luna ArenA is een geheel nieuw gebouw met een spectaculair atrium en een vloeroppervlakte van circa 15.600 m² v.v.o. Op loopafstand bevinden zich de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema en Woonmall Villa Arena. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend.

 

PingProperties geeft aan dat serieuze kandidaat-huurders zich inmiddels hebben gemeld en de verwachting groot is dat op korte termijn het gehele pand verhuurd is.

 

Ook voor de toekomst zal PingProperties geïnteresseerd zijn in gebouwen in de nabije omgeving, opdat functies kunnen worden toegevoegd en ArenA Amsterdam zich nog verder kan uitbreiden.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten