PingProperties lanceert nieuw fonds

03-10-2016

Vandaag introduceren wij het PingProperties Office fund V. Hierin hebben wij het kantoorgebouw aan de Runnenburg 34 te Bunnik ondergebracht. Onlangs heeft PingProperties dit leegstaande gebouw gekocht, dat langjarig verhuurd is aan Koninklijke BAM Groep.

 

Duurzaam gebouw met perfecte ligging
Het gebouw is gevestigd op de BAM-campus waar Koninklijke BAM groep haar (Nederlandse) hoofdkantoor heeft. Het pand heeft een perfecte ligging naast het station van Bunnik aan de Runnenburg 34 en is gelegen in de directe nabijheid van de A12. Het heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.000 m² verdeeld over 3 verdiepingen en 43 parkeerplaatsen op eigen terrein en wordt op dit moment grootschalig gerenoveerd door PingProperties in samenwerking met de huurder. Het gebouw is met energielabel A zeer duurzaam.

 

Sterke huurder
Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep -en één van de grootste Nederlandse bouwers- die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiek-private samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Met zo’n 21.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.

 

Het fonds
Het PingProperties Office fund V kenmerkt zich door een bovengemiddeld sterk kasrendement en een laag risicoprofiel. PingProperties Office Fund V richt zich op kleine en middelgrote kantoorgebouwen waar huurders een sterke binding hebben met hun locatie. Het fonds wordt bij aanvang niet bancair gefinancierd en kent een select aantal deelnemers. Eén van de fondsdeelnemers is PingInvestors, tevens het management van PingProperties, een vaste mede-investeerder in een nieuw PingProperties fonds.

Ga terug