PingProperties lanceert PingProperties Office fund IV

30-07-2010

PingProperties lanceert wederom een nieuw fonds. In navolging op het recent opgerichte Tango Properties, wordt vandaag het PingProperties Office fund IV geïntroduceerd.

 

In het PingProperties Office fund IV wordt voorlopig één hoogwaardig kantoorgebouw ondergebracht. De koopovereenkomst daarvan is heden ondertekend. Het betreft een kantoorgebouw van circa 15.650 m² vloeroppervlakte, gelegen aan de Herikerbergweg 120 te Amsterdam Zuidoost.

 

Het bijzonder fraai gelijnde gebouw is ontworpen door Joost Valk Architectuur en ZZDP Architecten en bevindt zich op een prachtige zichtlocatie. Het kantoorgebouw is echter sinds de oplevering in 2009 niet verhuurd. Gezien het succes van het nagenoeg naastgelegen kantorencomplex Atlas ArenA Amsterdam, is bedenker PingProperties benaderd het object over te nemen.

 

Volgens een woordvoerder van PingProperties is het enthousiasme zeer groot om van dit gebouw in navolging van Atlas ArenA Amsterdam opnieuw een succes te maken.

 

Inmiddels hebben serieuze kandidaat-huurders zich dan ook gemeld. Ondermeer vanwege de uitmuntende bereikbaarheid van het gebouw per openbaar vervoer en auto en de diversiteit aan nabij gelegen voorzieningen. Daarnaast bevinden de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema en Woonmall Villa ArenA zich op loopafstand.

 

Het PingProperties Office fund IV is het nieuwste fonds in een reeks van fondsen. Zoals het PingProperties Office fund II en het PingProperties Corporate Office fund I. Het participeren in een van de fondsen heeft een exclusief karakter.

 

PingProperties is een investment management organisatie die middels ultieme marktkennis en financial engineering kantorenfondsen structureert waarin een specifiek netwerk van (inter)nationale strategische investeringspartners deelneemt. De PingProperties fondsen kenmerken zich door bovengemiddelde rendementen, waarbij directe controle wordt gehouden op het fondsresultaat door het totale management (investment, fund en asset) in eigen handen te houden.

Ga terug