PingProperties Office fund II verhuurt kantoorruimte in diverse gebouwen

01-11-2013

De afgelopen periode heeft PingProperties diverse verhuren van in totaal 1.546 m² kantoorruimte tot stand gebracht binnen het PingProperties Office fund II.

Er is een huurovereenkomst afgesloten voor 382 m² met nieuwe huurder Eyescan voor kantoorruimte in het gebouw gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 5 te Utrecht. Eyescan is een kliniek voor brilvervangende chirurgie.

 

Daarnaast mogen we nog een nieuwe huurder verwelkomen. Randstad huurt 330 m² kantoorruimte in gebouw Taurus, gelegen aan Rivium Quadrant 1 in Capelle a/d IJssel. Randstad speelt al meer dan 52 jaar een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt.

 

In Sarphati Plaza, gelegen aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam, heeft advies- en ingenieursbureau Movares de huurovereenkomst voor 395 m² kantoorruimte verlengd.

 

Met CCI-IT GROEP zijn wij een verlenging overeengekomen voor de bestaande huurovereenkomst van 319 m² kantoorruimte in gebouw De Bijster te Breda. CCI IT GROEP is strategisch partner van ruim 40 ledenorganisaties zoals brancheorganisaties en beroepsorganisaties.

Tot slot heeft huurder Plan B in gebouw Beekhove, gelegen aan de Stadsring 185-197 te Amersfoort, de huurovereenkomst voor 120 m² kantoorruimte verlengd. Plan B is een adviesbureau in project- en programmamanagement, verandermanagement en beheer en onderhoud.

 

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten