PingProperties sluit huurovereenkomst met Bagels & Beans

22-06-2017

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bagels & Beans in het winkelcentrum Eudokiaplein in Rotterdam.Bagels & Beans is een nieuwe huurder in het winkelgedeelte van Eudokiaplein in Rotterdam. Zij gaat per 1augustus aanstaande 130 m2 winkelruimte huren. Naar verwachting zal het nieuwe filiaal in september haar deuren openen.

 

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is een Nederlandse keten van horecazaken die werd opgericht in 1996. In januari van dat jaar opende oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio het eerste filiaal in Amsterdam. Bagels & Beans richt zich specifiek op de -voorheen vooral in de Verenigde Staten- populaire broodsoort bagel. Anno 2017 heeft Bagels & Beans 72 filialen in Nederland. Sinds juli 2010 is er ook een filiaal in Duitsland. Alle vestigingen worden gerund door franchisenemers.

 

Bagels & Beans haalt koffie uit de plantage van de familie Janson in Panama. Deze kleinschalige familieplantage teelt de koffiebonen, die handmatig worden geplukt, op organische wijze en heeft veel oog voor het welzijn van de koffieboeren en hun gezinnen. Op het gebied van koffie ondersteunt het onder meer de organisatie Coffee Kids (www.coffeekids.org]www.coffeekids.org) en een scholingsproject voor (familie van) werknemers op de koffieplantage in Panama. www.bagelsbeans.nl]www.bagelsbeans.nl.

 

Over Eudokiaplein
Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi). Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug