PingProperties sluit huurovereenkomst met De Klerk Werkendam

23-08-2018

Onlangs heeft PingProperties een huurovereenkomst gesloten met De Klerk Werkendam Waterbouw en Staalconstructie ten aanzien van 340 m2 vvo in het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 te Rotterdam-Botlek. Deze locatie zal vanaf 1 september 2018 worden gebruikt als uitvalsbasis voor diverse projecten in de (nabije) omgeving van het gebouw waarbij steigers en remmingwerken voor de scheepvaart worden aangepast of vernieuwd en verscheidene nieuwe afmeerpalen worden geplaatst.

 

Uniek gebouw op een markante plek
Midden in het havengebied, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas, is het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 gelegen. De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. De Klerk en Werkendam Waterbouw en Staalconstructie zal hier per 1 september 2018 gevestigd zijn.

 

Strategische ligging
De Klerk en Werkendam Waterbouw en Staalconstructie heeft mede door de gunstige ligging ten opzichte van haar werkzaamheden en de goede bereikbaarheid van het gebouw voor deze locatie gekozen. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

 

Over De Klerk en Werkendam
De Klerk en Werkendam is een landelijke speler op de civiele markt met focus op waterbouw en staalconstructie. www.deklerkbv.nl

Ga terug