PingProperties sluit huurovereenkomst met De Klerk Werkendam

23-08-2018

Onlangs heeft PingProperties een huurovereenkomst gesloten met De Klerk Werkendam Waterbouw en Staalconstructie ten aanzien van 340 m2 vvo in het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 te Rotterdam-Botlek. Deze locatie zal vanaf 1 september 2018 worden gebruikt als uitvalsbasis voor diverse projecten in de (nabije) omgeving van het gebouw waarbij steigers en remmingwerken voor de scheepvaart worden aangepast of vernieuwd en verscheidene nieuwe afmeerpalen worden geplaatst.

 

Uniek gebouw op een markante plek
Midden in het havengebied, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas, is het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 gelegen. De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. De Klerk en Werkendam Waterbouw en Staalconstructie zal hier per 1 september 2018 gevestigd zijn.

 

Strategische ligging
De Klerk en Werkendam Waterbouw en Staalconstructie heeft mede door de gunstige ligging ten opzichte van haar werkzaamheden en de goede bereikbaarheid van het gebouw voor deze locatie gekozen. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

 

Over De Klerk en Werkendam
De Klerk en Werkendam is een landelijke speler op de civiele markt met focus op waterbouw en staalconstructie. www.deklerkbv.nl

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten