PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

17-09-2020

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

 

Met de verhuizing van de business units Overheid & Onderwijs naar Lichtenauerlaan 80, gaat een belangrijke wens van detacheerder Maandag in vervulling om de verschillende bedrijfsonderdelen fysiek dichter bij elkaar te brengen. Er is reeds een business unit gevestigd op het nabijgelegen Brainpark I. Daarnaast was de uitstekende ligging van het pand, met zichtlocatie direct aan de A16 doorslaggevend.

 

Maandag zal haar intrek nemen op de bovenste verdieping. Deze verdieping heeft een riant dakterras met prachtig uitzicht over het Kralingse Bos en de skyline van Rotterdam. De overige verdiepingen zijn verhuurd aan vastgoedontwikkelaar Blauwhoed en BBN adviseurs voor gebouw en gebied. Maandag werd in deze transactie bijgestaan door Parc Makelaars. PingProperties is geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

Op de 1e verdieping is nog een ruimte van 404 m² v.v.o. voor een nieuwe huurder beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen PingProperties of De Mik bedrijfshuisvesting.

 

Over Lichtenauerlaan 80
In augustus 2019 kocht PingProperties het gebouw van Blauwhoed namens één van haar investeerders middels een langjarige sale & lease back. Het kantoorpand, waar o.a. het hoofdkantoor van Blauwhoed is gevestigd, ligt aan de kop het kantorenpark Brainpark II in Rotterdam. Het park, dat in 1999 door projectontwikkelaar Blauwhoed zelf is ontwikkeld, bestaat uit twaalf representatieve kantoorgebouwen en is gelegen langs een groene laan. Het royale perceel is ingericht met veel groenvoorzieningen en een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/ Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16.

 

Over Maandag
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector, met name binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Al meer dan 30 jaar houdt het bedrijf de publieke sector scherp. Inmiddels werken er meer dan 3.500 professionals bij Maandag, die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Maandag heeft 29 vestigingen door heel Nederland.

Ga terug