PingProperties sluit huurovereenkomst met Grey Valley B.V.

29-03-2018

PingProperties heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Grey Valley B.V. op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.

 

Per 1 mei 2018 gaan zij ca. 870 m² VVO kantoorruimte huren op dit complex waar zij haar Grey Valley Incubator vestigen, een initiatief van Bureauvijftig. De Grey Valley Incubator is een fysieke locatie en inspirerende omgeving waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.

 

Het afgelopen half jaar heeft PingProperties ruim 3.000 m² aan huurovereenkomsten gesloten met nieuwe huurders en uitbreidingen met bestaande huurders op de Dutch Tech Campus. Eerder verwelkomde zij huurders Atos Medical en Loyals Online, waar nu ook Grey Valley B.V. bijkomt. Daarnaast is recentelijk Vermaat Groep als partij aangetrokken voor het verzorgen en upgraden van de horecafaciliteiten op DTC.
Dutch Tech Campus (DTC) is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC faciliteert een breed scala aan toonaangevende tech-gerelateerde huurders (onder andere Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos) in op maat gesneden huisvesting. Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campus concept, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC o.a. over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal intercitystation Lansingerland-Zoetermeer worden geopend, welke direct naast de Dutch Tech Campus is gelegen.

 

Over de Grey Valley incubator
Vanuit Bureauvijftig worden ondernemers, marketeers en product developers die serieus en gericht producten en diensten ontwikkelen en vermarkten voor ouderen al ruim tien jaar succesvol geprikkeld. Het is nu tijd voor een volgende stap om het netwerk dat is opgebouwd door te ontwikkelen tot een ecosysteem: Grey Valley Incubator. Op deze fysieke plek zullen de volgende zaken samenkomen:
• Ondernemers, organisaties met ideeën, concepten en plannen
• Een hele hoop kennis over de doelgroep.
• Investeerders, relevante en waardevolle partners.

 

Grey Valley heeft als doel ondernemers die bouwen aan producten en diensten voor ouderen te helpen om deze zo snel als mogelijk succesvol in de markt te lanceren. Vanuit Grey Valley wordt continu gezocht naar startups die ‘real-life problems’ oplossen.

Ga terug