PingProperties sluit huurovereenkomst met maritieme dienstverlener

19-06-2018

Onlangs heeft PingProperties een huurovereenkomst gesloten met een grote huurder in het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 te Rotterdam-Botlek. Het betreft 214 m2 vvo.

 

Uniek gebouw op een markante plek
Midden in het havengebied, centraal gelegen in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas, is het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 gelegen. De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam. Het gebied kenmerkt zich door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel.

 

Strategische ligging
De huurder heeft mede door de gunstige ligging en bereikbaarheid van het gebouw voor deze locatie gekozen. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam. Middels de verlengde A4 is ook Den Haag/Amsterdam snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Ga terug