PingProperties sluit huurovereenkomst met Praxis

04-11-2017

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Praxis in het winkelcentrum Eudokiaplein in Rotterdam. Praxis zal hier de tweede Rotterdamse vestiging van het ‘Praxis om de Hoek’ concept gaan realiseren.

 

Praxis is een nieuwe huurder in de winkelpassage van Eudokiaplein, waar zij per 1 december aanstaande ca. 355 m2 winkelruimte gaat huren. Naar verwachting zal het nieuwe filiaal in februari 2018 haar deuren openen.

 

Over Eudokiaplein
Winkel- en kantorencomplex Eudokiaplein, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.479 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door bijna 55.000 bezoekers wordt bezocht, is volledig gericht op dagelijkse voorzieningen door onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi).
De verdere focus van het voorzieningencomplex op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving en daarmee een sterke verankering in de wijk. Zo is bijvoorbeeld de stadswinkel van de Gemeente Rotterdam (afdeling Noord) hier gevestigd alsmede diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug