PingProperties sluit huurovereenkomst met Stichting Laurens

21-12-2017

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Laurens op kantoren- en winkelcomplex Eudokiaplein in Rotterdam.

 

Sander Rovers, Asset Manager PingProperties, was blij met de vraag van Liza Meijer, Portefeuillemanager Laurens, inzake kantoorruimte voor de Laurens Human Resource afdeling. Hiermee wordt de bestaande samenwerking tussen PingProperties en Stichting Laurens op Eudokiaplein voortgezet en uitgebreid. De afdeling Human Resource van Stichting Laurens zal in februari 2018 intrek nemen op de derde en vierde verdieping. In de kantoorruimte van 850 m2, met daarbij horend 25 parkeerplaatsen, zullen in totaal zestig vaste en flex werkplekken gerealiseerd worden. Samantha Bruurmijn, manager HR van Laurens, is erg enthousiast over deze locatie: ‘Een inspirerende werkomgeving, midden in een veelzijdige wijk is een mooi visitekaartje voor onze sollicitanten’.

 

Over Stichting Laurens
Stichting Laurens biedt zorgdiensten (thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg en zorg) aan duizenden ouderen in Rotterdam en omgeving. Dit doen zij met zo’n 5.000 betrokken zorgprofessionals verdeeld over ongeveer dertig verpleeghuizen en revalidatiehotels en zo’n negentig thuiszorgteams in Rotterdam en omgeving.

 

Over Eudokiaplein
Winkel- en kantorencomplex Eudokiaplein, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.479 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door bijna 55.000 bezoekers wordt bezocht, is volledig gericht op dagelijkse voorzieningen door onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi).

 

De verdere focus van het voorzieningencomplex op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving en daarmee een sterke verankering in de wijk. Zo is bijvoorbeeld de stadswinkel van de Gemeente Rotterdam (afdeling Noord) hier gevestigd alsmede diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug