PingProperties sluit langjarige huurovereenkomst met Euler Hermes

16-01-2019

PingProperties heeft recentelijk een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Euler Hermes. Euler Hermes huurt vanaf 1 mei 2019 1.559 m² en 62 parkeerplaatsen op de Brabantlaan 2, gelegen in het Pettelaarpark in ’s-Hertogenbosch. Het gebouw heeft in totaal een vloeroppervlak van circa 11.245 m² met 475 parkeerplaatsen. Canon huurt de overige m² en parkeerplaatsen.

 

Het gebouw ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de snelweg A2. Pettelaarpark is al vele jaren een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. In 2018 heeft PingProperties het pand volledig verduurzaamd. De verduurzaming bedroeg een zonne-installatie op het dak van 594 zonnepanelen, waarmee jaarlijks ruim 150.000 kWh wordt opgewekt. Warmte en koude worden mede opgewekt middels een Warmte Koude Opslag in de grond (WKO). Hierdoor worden zowel warmte, koude als elektriciteit duurzaam opgewekt. Het gebouw krijgt met deze verduurzaming energielabel A en is daarmee een toonbeeld van duurzaamheid.

 

Over Euler Hermes
Euler Hermes is wereldwijd marktleider in kredietverzekeringen, garanties en incasso. Al meer dan 110 jaar biedt Euler Hermes haar diensten aan in diverse branches en bedrijven van allerlei omvang over meer dan 50 landen. Bij Euler Hermes werken wereldwijd circa 6.000 medewerkers en het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Euler Hermes is onderdeel van Allianz.

 

Euler Hermes werd bij deze huurovereenkomst geadviseerd door CBRE.

Ga terug