PingProperties sluit langjarige huurovereenkomst met Stichting Sarya

05-07-2018

PingProperties heeft onlangs een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Sarya in het winkel- en voorzieningencomplex Eudokiaplein te Rotterdam.

 

Stichting Sarya gaat per 1 augustus 351 m2 VVO kantoorruimte huren aan het Eudokiaplein 33. Zij verhuist vanuit het naastgelegen gebouw, de Vestia toren, naar het kantorengedeelte van het Eudokiaplein om de uitbreiding van hun organisatie goed te kunnen accommoderen.

 

Over Stichting Sarya
Sarya is een cultuur-sensitieve GGZ instelling die basis en gespecialiseerde GGZ biedt aan mensen met psychische en/of psychiatrische problematiek. De instelling onderscheid zich door haar cultuur-sensitieve benadering en aanpak, waarbij de patiënt en zijn of haar beleving centraal staan. De behandelaren hebben door hun eigen culturele achtergronden en specialistische opleidingen veel ervaring, kennis en kunde op het gebied van transculturele hulpverlening. In het nieuwe kantoor zullen circa 15 personen werkzaam zijn. stichtingsarya.nl

 

Over Eudokiaplein
Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi). Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex. Eudokiaplein.nl

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten