PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

05-02-2024

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

 

Iper Megastores in Nederland is gelieerd aan een familiebedrijf uit Italië die daar groot succes boekt met inmiddels 20 megastores. Met de winkel in Schiedam opent Iper Megastores haar eerste winkel in Nederland en wil hier groeien naar minimaal 25 winkels.

 

Iper Megastores orienteert zich in eerste instantie op de grote steden in de Randstad en hun directe omgeving. De ideale winkels hebben een omvang van tussen de 750 en de 3.000 m2 en liggen in de directe nabijheid van een grote supermarkt-keten. Iper Megastores wordt in Nederland vertegenwoordigd door Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting uit Den Haag, welke partij ook de eerste aanhuur in Schiedam tot stand heeft gebracht.

 

Iper Megastores voert ook verregaande gesprekken met PingProperties over andere locaties binnen de portefeuille.

 

Winkelcentrum Passage Schiedam
Passage Schiedam is prachtig gelegen in het historische centrum van Schiedam en is het grootste overdekte winkelcentrum van de stad met een historie vanaf 1932. In het winkelcentrum zijn circa 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van ca. 18.300 m² VVO. Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen. Wekelijks trekt Passage Schiedam 62.700 bezoekers met supermarkt Dirk, Hema, Action, Bristol, H&M en Nelson als anchor retailers. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs behartigt exclusief de belangen van PingProperties bij de verhuur van het winkelcentrum.

Ga terug