PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met NN Group N.V. in Ede

10-03-2016

PingProperties heeft onlangs namens OGON Nederland de huurovereenkomst met verzekeraar NN Group N.V. voor 8.000 m² kantoorruimte en 200 parkeerplaatsen gesloten.

 

Na het aflopen van het huidige huurcontract, heeft NN Group N.V. een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de Edese vestiging aan de Loevestein, waar enkele honderden werknemers zijn ondergebracht.

 

Naast Ede heeft NN Group N.V. ook vestigingen in Den Haag en Rotterdam. In 2016 zullen investeringen in het gebouw gedaan worden, onder meer de revisie van de liften, de conservering van de gevel en wordt er een optimale situatie gecreëerd met betrekking tot de benodigde koeltorens, trafo’s en verdeelkasten.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten