PingProperties sluit succesvolle huurdeal met TIAS voor Trappenburch te Utrecht

11-05-2016

Onlangs heeft PingProperties een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor in totaal 2.505 m² kantoor en opleidingsplekken en 26 parkeerplekken met TIAS School for Business and Society, in gebouw Trappenburch aan de Kroonstraat in Utrecht.

 

TIAS verhuist haar campus in Utrecht naar het volledig gerenoveerde gebouw (energielabel A). Trappenburch is hiermee volledig verhuurd aan onderwijs gerelateerde instellingen; eerder dit jaar sloten we al een huurdeal met AoB.
TIAS School for Business and Society is een academisch gefundeerde business school, verbonden aan Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. TIAS werkt vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan, de een kan niet zonder de ander. Met een breed portfolio van MBA’s, (executive) Masters, maatwerkprogramma’s, masterclasses en PhD trekt TIAS jaarlijks 2400 deelnemers uit 25 landen.

 

PingProperties is begin dit jaar van start gegaan met de duurzame herontwikkeling van gebouw Trappenburch. Met deze revitalisatie realiseert PingProperties een zeer intensieve verduurzaming van energielabel G naar A. Bij oplevering beschikt Trappenburch over onder andere nieuwe gebouw-gebonden installaties, nieuwe vliesgevels, nieuwe dakbedekking en na-isolatie ter plaatse van de kelder, daken en kolommen waarbij de karakteristieke kenmerken van Trappenburch behouden blijven. Per 1 januari 2017 leveren wij het gebouw aan TIAS op.

 

PingProperties is geadviseerd door JLL. TIAS is geadviseerd door DTZ.

Ga terug