PingProperties sluit succesvolle verhuur met Bayer in Maastricht

09-12-2014

PingProperties heeft per 1 februari 2015 een huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Bayer Medical Care voor 2.500 m² kantoorruimte en 46 parkeerplaatsen in gebouw La Fortezza Zuid, gelegen aan de Avenue Ceramique 27-33 te Maastricht. Na het vertrek van ABN Amro dit jaar, zal het gebouw nu weer nagenoeg geheel verhuurd zijn.

 

La Fortezza is een door architect Mario Botta ontworpen, representatief en modern kantoorgebouw, gebouwd in 1999. Het gebouw is gesitueerd in het hart van het kantorengebied ‘Ceramique’ in Maastricht, gelegen aan de Oostkant van de Maas. Bayer kiest voor La Fortezza vanwege de markante en hoogwaardige uitstraling en de gunstige ligging ten opzichte van het historische centrum van Maastricht. Daarnaast maken de indelingsmogelijkheden van het gebouw La Fortezza ideaal voor het gebruik als kantoor in combinatie met een workshopruimte en landelijk opleidingscentrum ten behoeve van specialistische reparaties van hoogwaardige medische apparatuur.

 

Ook de wethouder Economie van de gemeente Maastricht, de heer John Aarts, is zeer verheugd met de komst van Bayer Medical Care: “Maastricht wordt meer en meer een bruisend hart voor ‘life sciences en medische technologie’. De verhuur aan Bayer Medical Care is daarmee niet alleen een mooie toevoeging op de al aanwezige bedrijven binnen Maastricht, de vestiging van dit bedrijf betekent ook een geweldige impuls voor de werkgelegenheid”.

 

Bayer Medical Care B.V. is een wereldwijde toonaangevende leverancier van medische apparatuur en diensten die scanprocedures van het menselijk lichaam mogelijk maken. De producten van Medical Care worden gebruikt voor diagnostische beeldvorming en bestaan uit een uitgebreide serie vasculaire injectiesystemen, MR-systemen (magneetgolven), en producten voor patiëntenzorg en productondersteuning.

Ga terug