PingProperties verduurzaamt hoofdkantoor Canon Nederland

01-05-2018

Voor PingProperties Corporate Office Fund V voert PingProperties een vergaande verduurzaming door ten behoeve van het hoofdkantoor van Canon Nederland, gevestigd aan de Brabantlaan 2 in ’s-Hertogenbosch.

 

Zonnepanelen en WKO
De verduurzaming bedraagt een zonne-installatie op het dak van 594 zonnepanelen, waarmee jaarlijks ruim 150.000 kWh wordt opgewekt. Deze verduurzaming zal gedurende het derde kwartaal van dit jaar worden afgerond. Warmte en koude worden reeds mede opgewekt middels een Warmte Koude Opslag in de grond (WKO). Hierdoor worden zowel warme, koude als elektriciteit duurzaam opgewekt. Het gebouw verkrijgt met deze verduurzaming energielabel A en is daarmee een toonbeeld van duurzaamheid.

 

Goede samenwerking huurder en verhuurder essentieel
Door intensieve samenwerking tussen huurder en verhuurder is deze verduurzaming haalbaar en rendabel. PingProperties heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en is continu bezig haar portefeuille verder te verduurzamen. Inmiddels heeft bijna 77% van de kantorenportefeuille nu energielabel C of hoger en PingProperties is daarmee een van de koplopers in duurzaamheid.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten