PingProperties verhuurt aan Capabel, Lybrae en Fujitrans

30-11-2009

Vanaf 1 januari 2010 zal Capabel Onderwijs Groep B.V. zich vestigen in het kantorencomplex Alexandrium, aan de Pegasusweg 18-20 te Rotterdam. Er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 750 m² kantoorruimte voor een periode van 5 jaar.

 

Op 1 augustus 2009 heeft ook Lybrae Consultants B.V. een huurovereenkomst gesloten voor 6 jaar voor circa 150 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw “Matserhuis” aan de Burgemeester Matsersingel 200 te Arnhem.

 

Tot slot heeft Fujitrans Europe B.V. met ingang van 1 oktober 2010 haar huurovereenkomst voor kantoorgebouw Pluspoint II aan de Jupiterstraat 82-120 te Hoofddorp voor circa 100 m2 met drie jaar verlengd.

 

Zowel het kantorencomplex Alexandrium A en B gelegen aan de Pegasusweg te Rotterdam, het Matserhuis aan de Burgemeester Matsersingel 200 te Arnhem, alsmede Pluspoint I t/m IV aan de Jupiterstraat te Hoofddorp zijn kantoorobjecten die onderdeel uitmaken van PingProperties Office fund II. PingProperties is een investment management organisatie die middels een uniek netwerk van strategische investeringspartners grote kantoren-portefeuilles overneemt. PingProperties structureert investeringen middels fondsen en houdt het asset management in eigen handen.

Ga terug