PingProperties verhuurt aan Capabel, Lybrae en Fujitrans

30-11-2009

Vanaf 1 januari 2010 zal Capabel Onderwijs Groep B.V. zich vestigen in het kantorencomplex Alexandrium, aan de Pegasusweg 18-20 te Rotterdam. Er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 750 m² kantoorruimte voor een periode van 5 jaar.

 

Op 1 augustus 2009 heeft ook Lybrae Consultants B.V. een huurovereenkomst gesloten voor 6 jaar voor circa 150 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw “Matserhuis” aan de Burgemeester Matsersingel 200 te Arnhem.

 

Tot slot heeft Fujitrans Europe B.V. met ingang van 1 oktober 2010 haar huurovereenkomst voor kantoorgebouw Pluspoint II aan de Jupiterstraat 82-120 te Hoofddorp voor circa 100 m2 met drie jaar verlengd.

 

Zowel het kantorencomplex Alexandrium A en B gelegen aan de Pegasusweg te Rotterdam, het Matserhuis aan de Burgemeester Matsersingel 200 te Arnhem, alsmede Pluspoint I t/m IV aan de Jupiterstraat te Hoofddorp zijn kantoorobjecten die onderdeel uitmaken van PingProperties Office fund II. PingProperties is een investment management organisatie die middels een uniek netwerk van strategische investeringspartners grote kantoren-portefeuilles overneemt. PingProperties structureert investeringen middels fondsen en houdt het asset management in eigen handen.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten