PingProperties verhuurt Daltonlaan 700 te Utrecht aan BAM

13-11-2009

Vanaf 1 mei 2010 zal BAM Utiliteitsbouw B.V. (regio Utrecht) zich vestigen op de Daltonlaan 700 te Utrecht. Er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 1.700 m² kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen voor een periode van 6 jaar.

 

BAM Utiliteitsbouw heeft gekozen voor de Daltonlaan 700 vanwege de centrale ligging op Rijnsweerd, de unieke parkeernorm en de gerenoveerde staat van het gebouw.

 

BAM Utiliteitsbouw is een landelijk opererend bedrijf en is actief in alle sectoren van de utiliteitsmarkt. Voor alle fasen, van het eerste idee tot en met onderhoud en beheer kan men bij BAM Utiliteitsbouw terecht. De dienstverlening aan haar klanten onderscheidt zich op een aantal belangrijke aspecten, onder andere in organisatie, kleine en grote projecten, risico’s nemen en beheersen.

 

De Daltonlaan 700 te Utrecht is eigendom van Victoria Peak II C.V. Het asset management wordt uitgevoerd door PingProperties. PingProperties is een investment management organisatie die zich richt op de topvolumes van de commerciële vastgoedmarkt voor kantoren. PingProperties structureert investeringen middels fondsen.

 

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V. heeft in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Alberts & Muus bedrijfshuisvesting namens Victoria Peak II C.V. de transactie tot stand gebracht.

 

Van Gorkom & Partners Vastgoed Adviseurs B.V. te Bloemendaal heeft BAM Utiliteitsbouw (regio Utrecht) begeleid bij de selectie en aanhuur van deze locatie.

Ga terug