PingProperties verhuurt het Atrium te Gouda aan Raet

05-11-2010

Vanaf 1 december 2010 zal Raet E&C Services B.V. haar kantoor vestigen in het Atrium aan het Noordelijk Halfrond 10 te Gouda. Er is een huurovereenkomst gesloten voor circa 675 m2 kantoorruimte.

 

Het Atrium is een stijlvol kantoorgebouw van 7.750 m2 groot, verdeeld over zes verdiepingen. Het is gelegen op een zichtlocatie aan de N452, het spoor en nabij de A12. De bereikbaarheid is dientengevolge zeer goed. Het representatieve gebouw beschikt tevens over een zeer gunstige parkeernorm.

 

Raet E&C Services B.V. is onderdeel van Raet, een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van HR en payroll. Raet verzorgt maandelijks meer dan twee miljoen salaris- en pensioenberekeningen. Er werken 800 mensen die in totaal circa 6.000 organisaties rechtstreeks bedienen.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund I.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten