PingProperties verhuurt Jacobsweerd te Utrecht aan de Dienst Landelijk Gebied

15-10-2010

Per 1 januari 2011 zal PingProperties het gebouw Jacobsweerd (bouwdeel A) verhuren aan de Rijksgebouwendienst ten behoeve van de Dienst Landelijk Gebied (DLG). Het betreft een langjarige huurovereenkomst van circa 5.200 m² kantoorruimte alsmede 102 parkeerplaatsen aan de Sint Jacobsstraat 200 te Utrecht. Het gebouw heeft een totaal metrage van circa 14.500 m2 en is nu volledig verhuurd aan non profit organisaties.

 

Het pand Jacobsweerd staat in het hart van Utrecht en ligt aan een doorgaande verkeersader. De bereikbaarheid met de auto is dan ook goed. Op 8 minuten loopafstand van het Centraal Station in Hoog Catharijne is het gebouw ook per openbaar vervoer zeer aantrekkelijk gelegen. Het kantoorgebouw, dat in 2002 volledig gerenoveerd is, zal door PingProperties worden aangepast aan de huidige duurzaamheids-eisen.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Corporate Office fund I.

 

DLG is een agentschap van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit . Zij werken voor bestuurlijke opdrachtgevers en voeren ook wettelijke taken uit. Hun kernactiviteiten zijn inrichten, gronden verwerven en overdragen, geldstromen bundelen en stroomlijnen en coördineren.

Ga terug