PingProperties verhuurt kantoorruimte in De Bijster te Breda

28-02-2011

Per 1 april 2011 heeft PingProperties kantoorruimte in het kantoorgebouw De Bijster te Breda verhuurd aan CSL Behring. Het betreft een huurovereenkomst van circa 310 m² kantoorruimte aan de Claudius Prinsenlaan 10-26 te Breda. Tevens zal de huidige huurder WeightWatchers per 1 maart 2011 haar kantoorruimte uitbreiden naar circa 800 m². Huurder KP&T zal op dezelfde datum binnen het gebouw verhuizen naar een grotere aaneengesloten ruimte van 300 m².

 

In hetzelfde gebouw is onlangs met Ernst&Young een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen welke inspeelt op de nieuwe regio indeling van Ernst&Young. Deze regio indeling houdt in dat het bedrijf gebruikt is gaan maken van een regiokantoor in Eindhoven met een aantal satellietkantoren in de regio. Het kantoor in De Bijster is daardoor verkleind. Hierdoor zijn de recent volledig gerenoveerde 7e en 8e verdieping nog beschikbaar voor verhuur.

 

Het kantoorgebouw De Bijster is een prestigieus kantorenobject gelegen binnen het A1 kantorengebied van Breda, Claudius Prinsen. In dit gebied zijn overwegend organisaties gehuisvest in de zakelijke dienstensector. In de directe omgeving is een compleet voorzieningenniveau met een hotel , Health Center, restaurant en vergadercentrum.

 

CSL Behring is een wereldwijde leider in de plasma-eiwit Biotherapeutics industrie. Zij onderzoeken, ontwikkelen en produceren biotherapieën die worden gebruikt om ernstige en zeldzame aandoeningen te behandelen.

 

WeightWatchers International heeft miljoenen mensen wereldwijd geholpen om gewicht te verliezen.

 

KP&T is gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO-, HBO-, en WO-technici voor zowel een flexibel als een vast dienstverband.

 

PingProperties heeft de verhuurovereenkomst met Weight Watchers en KP&T zelf tot stand gebracht. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met CSL Behring trad DTZ Zadelhoff te Breda op als adviseur van PingProperties.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten