PingProperties verhuurt kantoorruimte in twee gebouwen te Rotterdam en Gouda

10-05-2011

PingProperties heeft huurovereenkomsten afgesloten met nieuwe huurders Allebedrijvenin en Netgear voor kantoorruimte in gebouw het Atrium te Gouda en heeft de bestaande huurovereenkomst met Nautilus in gebouw Alexandrium te Rotterdam langjarig verlengd.

 

Allebedrijvenin
Per 1 mei 2011 heeft PingProperties kantoorruimte in het Atrium verhuurd aan Allebedrijvenin B.V. Het betreft een huurovereenkomst van circa 675 m² kantoorruimte alsmede vijftien parkeerplaatsen aan het Noordelijk Halfrond 10 te Gouda.

 

Het Atrium, gelegen op een zichtlocatie nabij de snelweg, biedt een unieke combinatie van bereikbaarheid, stijl, flexibiliteit en kwaliteit.

 

Allebedrijvenin B.V. is de host van de 78 stadsportalen van Allebedrijvenin. Op deze stadsportalen hebben bedrijven de mogelijkheid om zich te presenteren aan een lokale doelgroep en daarnaast vermeld te worden op de landelijke website. Sinds 2004 is Allebedrijvenin uitgegroeid tot de grootste regionale zoekmachine van Nederland: maandelijks zoeken ruim 1,5 miljoen mensen op Allebedrijvenin hun nieuwe garage, bakker of communicatiespecialist.

 

Netgear
Eveneens per 1 mei 2011 zal Netgear B.V. haar kantoor vestigen in het gebouw Atrium te Gouda. Netgear huurde al geruime tijd kantoorruimte in het Alexandrium te Rotterdam. Door deze huurder onder te brengen in een ander gebouw van PingProperties bestaat de mogelijkheid om de prettige samenwerking voort te zetten. Het betreft een huurovereenkomst van circa 290 m² kantoorruimte alsmede zeven parkeerplaatsen.

 

Netgear is fabrikant van geavanceerde netwerktechnologieproducten voor de particuliere en zakelijke markt.

 

Nautilus
Per direct heeft Nautilus International de huidige huurovereenkomst van circa 560 m² kantoorruimte alsmede negen parkeerplaatsen langjarig verlengd. Het bedrijf is gevestigd in het gebouw Alexandrium aan de Pegasusweg 6 – 38 / Schorpioenstraat 248 – 304 te Rotterdam.

 

Het kantoor is gelegen boven het winkelcentrum Alexandrium, met 136 winkels één van de grootste winkelcentra van Nederland. De snelwegen A16 en A20 zorgen ervoor dat Alexandrium goed bereikbaar is. Het NS Intercity treinstation, alsmede het metro- en busstation Rotterdam Alexander bevinden zich op loopafstand, waardoor ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is.

 

Nautilus International is de vakbond voor werknemers in de maritieme sector in de zeevaart, waterbouw, binnenvaart en voor walpersoneel. Nautilus is een onafhankelijke en progressieve organisatie die opkomt voor werknemers in de maritieme sector en deze werknemers zoveel mogelijk bescherming wil bieden.

Ga terug