PingProperties verhuurt kantoorruimte te Arnhem aan Stichting IrisZorg

07-04-2011

IrisZorg heeft de huidige huurovereenkomst van circa 3.500 m² kantoorruimte alsmede 57 parkeerplaatsen per direct langjarig verlengd. Het hoofdkantoor van de Stichting is gevestigd aan de Kronenburgsingel 545-547 te Arnhem.

 

IrisZorg heeft besloten de huidige overeenkomst te verlengen vanwege verschillende aspecten. Allereerst vanwege de ligging. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer en op loopafstand bevindt zich het overdekte winkelcentrum Kronenburg met een scala aan winkels, ontspanning en horecafaciliteiten. Maar ook de zichtlocatie van het gebouw aan de rijksweg A325 Arnhem-Nijmegen speelde een rol. Tot slot was de door PingProperties geboden flexibiliteit in het gebruik van de gehuurde m² van doorslaggevend belang.

 

IrisZorg biedt trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling en richt zich op preventie en onderzoek om middelenmisbruik, verslavingsproblemen en dakloosheid te voorkomen. IrisZorg geeft ook voorlichting, trainingen, informatie en advies.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund I.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten