PingProperties verhuurt kantoorruimte te Arnhem aan Stichting IrisZorg

07-04-2011

IrisZorg heeft de huidige huurovereenkomst van circa 3.500 m² kantoorruimte alsmede 57 parkeerplaatsen per direct langjarig verlengd. Het hoofdkantoor van de Stichting is gevestigd aan de Kronenburgsingel 545-547 te Arnhem.

 

IrisZorg heeft besloten de huidige overeenkomst te verlengen vanwege verschillende aspecten. Allereerst vanwege de ligging. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer en op loopafstand bevindt zich het overdekte winkelcentrum Kronenburg met een scala aan winkels, ontspanning en horecafaciliteiten. Maar ook de zichtlocatie van het gebouw aan de rijksweg A325 Arnhem-Nijmegen speelde een rol. Tot slot was de door PingProperties geboden flexibiliteit in het gebruik van de gehuurde m² van doorslaggevend belang.

 

IrisZorg biedt trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling en richt zich op preventie en onderzoek om middelenmisbruik, verslavingsproblemen en dakloosheid te voorkomen. IrisZorg geeft ook voorlichting, trainingen, informatie en advies.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund I.

Ga terug