PingProperties verhuurt kantoorruimten aan 2 huurders te Utrecht

22-11-2011

Per 1 januari 2012 is PingProperties een verlenging én een uitbreiding overeengekomen met huurder Stichting Stimulansz in het kantoorgebouw gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 5 in Utrecht. Stichting Stimulansz heeft haar bestaande huurovereenkomst van 1.076 m² kantoorruimte verlengd en daarbij 512 m² aanvullend gehuurd voor een periode van 10 jaar. Dankzij deze uitbreiding is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

 

De Koningin Wilhelminalaan is gelegen aan de rand van het Kanaleneiland in Utrecht en is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het gebouw dateert uit 1978 en is door huurders en eigenaar de laatste jaren van binnen gemoderniseerd. Dit heeft geresulteerd in een zeer comfortabele werkomgeving.

 

Tevens heeft PingProperties per 1 april 2012 een nieuwe huurder kunnen huisvesten in het gebouw aan de Catharijnesingel 38-46 te Utrecht. Het betreft een langjarige huurovereenkomst van 1.131 m² kantoorruimte alsmede 6 parkeerplaatsen met een publieke organisatie.

 

Het kantoorgebouw aan de Catharijnesingel bevindt zich op een prachtige locatie direct grenzend aan het winkelcentrum Hoog Catharijne met NS Station Utrecht Centraal, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn en het gebouw bijzonder goed bereikbaar is met eigen en openbaar vervoer.

 

Het betreffen verhuren vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II respectievelijk Office fund I.

Ga terug