PingProperties verhuurt Molenburg te Utrecht

26-10-2010

MVO Nederland en het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) zullen hun kantoren gaan vestigen aan de Nieuwekade 1-15 te Utrecht.

 

Zowel MVO Nederland als NIP hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten. MVO Nederland zal circa 1.100 m² kantoorruimte alsmede 9 parkeerplaatsen gaan huren. NIP huurt 1.500 m² aan kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen. Hiermee blijft er nog een resterende verhuurbare ruimte van 450 m² in het pand over.

 

Het pand kwam vrij wegens het vertrek van ThiemeMeulenhoff, die vanwege het samenvoegen van verschillende vestigingen, inmiddels in een groter pand in Amersfoort zijn gevestigd.

 

Het pand ‘Molenburg’ bestaat uit zes bouwlagen waarvan twee bouwlagen als parkeerkelder. Daarbij beschikt het over een binnenplaats en wordt het gekenmerkt door een hoog afwerkingniveau. Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van de binnenstad op loopafstand van het NS station en op 5 minuten rijden van de rijksweg A2.

 

MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Binnen het netwerk van MVO Nederland werken circa 1.000 ondernemersorganisaties, bedrijven en NGO’s samen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Het NIP is met bijna 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. Zij behartigt de belangen van haar leden en biedt hen een platform voor het uitwisselen van kennis. Daarnaast bevordert het NIP de psychologiebeoefening in het algemeen.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund I.

Ga terug