PingProperties verhuurt Prof. E.M. Meijerslaan 5 te Amstelveen aan Towers Watson

28-04-2011

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met haar huurder Towers Watson langjarig verlengd. Het betreft een huurovereenkomst van circa 4.000 m² kantoorruimte alsmede 90 parkeerplaatsen aan de Prof. E. M. Meijerslaan 5 te Amstelveen.

 

Het kantoorgebouw is een modern single tenant object gelegen in het kantorenpark Kronenburg te Amstelveen. Andere aansprekende huurders op dit kantorenpark zijn Deloitte, VU, Ricoh en Fortis. Het kantoorgebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en ligt op loopafstand van de metrolijnen 5 en 51 met uitstekende verbindingen naar de NS-stations Zuid en RAI. Het gebouw is ook per auto goed bereikbaar via de Ring A10 Zuid en de A9.

 

Towers Watson heeft de verschillende activiteiten die nu in en rond Amsterdam plaatsvinden in dit gebouw samen gebracht. In samenwerking met PingProperties wordt het gebouw en haar indeling aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo wordt er geïnvesteerd in de klimaatinstallatie en wordt de indeling van de kantoorverdiepingen gewijzigd in een moderne open opstelling.

 

Towers Watson, een bedrijf dat ontstaan is uit een recente fusie tussen Watson Wyatt en Towers Perrin, is een wereldwijd professioneel consultancybedrijf dat organisaties helpt hun bedrijfsresultaten te verbeteren door effectief Human Resources, financieel en risicoadvies. Met meer dan 14.000 medewerkers wereldwijd, bieden zij oplossingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, talent en beloningsprogramma’s en risico- en kapitaalmanagement.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II.

Ga terug