PingProperties verkoopt Brouwershof te Amersfoort aan Newomij

27-09-2010

PingProperties heeft namens Tango Properties C.V. het kantoorgebouw Brouwershof verkocht aan B.V. Nederlandsche Woningfinanciering-Maatschappij (Newomij) te Naarden.

 

Brouwershof heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 14.000 m² en ruim 250 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Het betreft een multi tenant gebouw waarvan 70% langjarig wordt gehuurd door Akzo Nobel, 10% langjarig gehuurd door Veilig Verkeer Nederland en de overige 20% door diverse andere huurders. Het gebouw is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

 

Brouwershof is gelegen direct aan het centraal station en stadscentrum van Amersfoort. Het gebouw is gerealiseerd volgens moderne duurzaamheidsnormen en voorzien van een Wko installatie.
Het energielabel is A.

 

In Tango Properties C.V. zijn nu nog 11 kantoorgebouwen ondergebracht. Eind juni heeft PingProperties, namens een consortium van (inter)nationale investeerders, de onvoorwaardelijke koopovereenkomst betreffende deze panden met ING REOFN Property I ondertekend. De portefeuille zal eind 2010 worden geleverd. Tot die tijd voeren PingProperties en ING in samenspraak het asset management.

Ga terug