PingProperties verkoopt Drommedaris te Utrecht aan Green Retail House

13-01-2010

PingProperties heeft onlangs het kantoorgebouw ‘Drommedaris’ verkocht aan Green Retail House. Het gebouw was gestructureerd in PingProperties Office Fund II, maar paste niet langer binnen de strategie van het fonds.

 

Het pand zal op termijn worden herontwikkeld voor diverse functies passend binnen de hoogbouwvisie van de stad Utrecht. Aangezien PingProperties Office Fund II niet gericht is op herontwikkelingen, is besloten het gebouw te desinvesteren uit het fonds.

 

De ‘Drommedaris’ ligt aan de Europalaan 101 in Utrecht, uniek gelegen direct aan de A12 en aan de rand van de meubelboulevard. Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 3.800 m² alsmede 33 parkeerplaatsen.

 

Het kantoorgebouw is verhuurd aan onder andere Vitae Groep B.V. en Content Beheer N.V.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten