PingProperties verlengt huurcontract BAM in Gouda

27-06-2013

PingProperties Corporate Office fund I heeft de huurovereenkomst met betrekking tot H.J. Nederhorststraat te Gouda, langjarig verlengd met BAM. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 8.582 m met circa 229 parkeerplaatsen (1:37) en is volledig verhuurd aan BAM. De locatie vormt het hoofdkantoor voor de werkmaatschappijen BAM Civiel, BAM lnfraconsult en BAM lnternational. BAM heeft sinds 1971 binding met de locatie.

 

Het robuuste kantoorgebouw is gelegen op een uitstekende locatie in Gouda in de wijk Nieuwe Park. Het kantoorgebouw verkeert in een uitstekende staat en is recentelijk gerenoveerd.

 

Koninklijke BAM Groep nv is actief in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort met een jaaromzet van circa € 7,4 miljard tot de grote bouwondernemingen in Europa. De Groep is marktleider in Nederland en neemt in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Duitsland sterke marktposities in. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Ga terug