PingProperties verlengt huurcontract Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond

26-07-2019

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond over een langjarig verlenging van de huurovereenkomst in het kantorencomplex van het Eudokiaplein, Rotterdam. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond is sinds 2010 verbonden als huurder aan het complex. Zij is daarmee één van de grootste kantoorgebruikers met een kantooroppervlakte van ca. 992 m². Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan het Eudokiaplein.

 

Over Eudokiaplein
Het woon-, winkel- en werkcomplex Eudokiaplein is gelegen in het hart van Rotterdam-Noord aan de Hofbogen. De wijk trekt steeds meer jonge & kapitaalkrachtigere bewoners aan en geldt als hip & up coming stadsdeel. In het kantoorgedeelte zijn diverse maatschappelijke instellingen gevestigd die gericht zijn op zorg en welzijn. Zo is de stadswinkel van de Gemeente Rotterdam (afdeling Noord) hier gevestigd alsmede diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (o.a. Stichting Laurens). De gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex. Het centrum heeft een belangrijke wijkfunctie. Met meer dan 55.000 bezoekers per week voorziet het winkelgedeelte, winkelcentrum Eudokiaplein, een groot deel van de bewoners van Rotterdam-Noord van dagelijkse boodschappen (met o.a. AH & Aldi).

 

Over CJG
Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond is uitvoerder van de jeugdgezondheidszorg en opvoedondersteuning op de Centra voor Jeugd en Gezin in Rotterdam-Rijnmond. CJG Rijnmond biedt preventieve jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar en maakt zich sterk om een integraal zorgaanbod in de wijken te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. Bij CJG Rijnmond werken ruim 600 professionals uit verschillende disciplines verdeeld over 49 locaties. Landelijk is het CJG toonaangevend in vernieuwing in de publieke zorg voor de jeugd. Daarin werken ze nauw samen met landelijke organisatie en partners in de wijk en regio.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten