PingProperties verlengt huurcontract met Gemeente Rotterdam op Eudokiaplein

08-09-2016

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met Gemeente Rotterdam (Stadswinkel Noord, 2.564 m²) met tien jaar verlengd. De Gemeente Rotterdam is een zittende huurder in het kantoren- en voorzieningengedeelte van Eudokiaplein in Rotterdam. De Stadswinkel heeft een verzorgende functie voor de bewoners van Rotterdam Noord.

 

Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi).
Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo zijn er diverse maatschappelijke- en zorginstellingen gevestigd (zoals Virenze, Maatschappelijk Ondersteuningsbureau, Centrum Jeugd & Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug