PingProperties verlengt huurcontract met grote huurder in Groningen

10-01-2017

PingProperties heeft namens ‘PingProperties Corporate Office Fund IV’ overeenstemming met een grote huurder bereikt over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst in Groningen. De verlenging heeft betrekking op circa 2.600 m² kantoorruimte en 48 parkeerplaatsen aan de Emmasingel 4. In het gebouw is nog circa 1.100 m² beschikbaar voor de verhuur.

 

Het kantorencomplex
Het gebouw aan de Emmasingel 4 maakt onderdeel uit van het kantorencomplex Cascade. Het Cascade complex is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Groningen, direct naast het centraal station. Het complex kenmerkt zich door voornamelijk overheid gerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie in 1997-2000 gehuisvest zijn en daarnaast door de unieke kwaliteit van de gebouwen.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten