PingProperties verlengt huurcontract met Sivantos Benelux op Dutch Tech Campus

06-04-2017

PingProperties heeft namens haar Corporate Office Fund IX overeenstemming bereikt met Sivantos Benelux over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 768 m² en 16 parkeerplaatsen op Dutch Tech Campus in Zoetermeer.

 

Sivantos Benelux was gevestigd in gebouw Hayes op de Campus. In samenwerking met PingProperties is gebouw Drebbel verbouwd en geüpgraded naar de standaarden van deze tijd. Na deze upgrading is het gebouw turn key opgeleverd aan Sivantos Benelux.

 

Begin jaren ’90 is dit bedrijventerrein ontwikkeld. Na oprichting van PingProperties Corporate Office Fund IX in 2015, waarin deze belegging is geplaatst, is PingProperties gestart met de transformatie naar de Dutch Tech Campus. Er is sindsdien aanzienlijk geïnvesteerd in voorzieningen en services om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Door deze positieve ontwikkelingen heeft Sivantos Benelux besloten tot verlenging op deze locatie.

 

Sivantos
Sivantos Benelux is onderdeel van de Sivantos Group. Sivantos is leverancier van hoortoestellen met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van audiologie. In volume en omzet behoren zij tot de drie grootste aanbieders ter wereld. Dankzij de innovatieve en technologisch geavanceerde hoortoestellen en aanvullende diagnostische workflow-toepassingen en dienstverlening zijn ze in veel landen marktleider in deze branche.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten