PingProperties verlengt huurcontract met Stichting Sekondant in Utrecht

13-03-2015

PingProperties Office Fund I heeft onlangs de huurovereenkomst met Stichting Sekondant van 5.344 m² kantoorruimte en 365 m² archiefruimte langjarig verlengd aan de Catharijnesingel te Utrecht. Middels deze verlenging blijft het gebouw nog langjarig volledig verhuurd.

 

Het zeer representatieve en goed onderhouden kantoorgebouw aan de Catharijnesingel 38-46 en 47 bevindt zich op een prachtige locatie direct grenzend aan het winkelcentrum Hoog Catharijne met NS Station Utrecht Centraal, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn en het gebouw uitstekend bereikbaar is met zowel eigen als openbaar vervoer.

 

Sekondant levert kennisinstituten MOVISIE, NJi, (Nederlands Jeugdinstituut) en kenniscentrum Vilans langdurende zorgondersteuning op het gebied van facilitaire zaken, ICT en financieel-administratieve zaken (incl. salarisadministratie).

 

Door de goede relatie met Stichting Sekondant heeft PingProperties de huurverlenging zelf tot stand gebracht, waarbij door huurder en verhuurder geen gebruik is gemaakt van adviseurs.

Ga terug