PingProperties verlengt huurcontract met Stryker in LUNA ArenA kantoorgebouw

03-07-2018

PingProperties heeft namens haar Office fund IV overeenstemming bereikt met Stryker Corporation voor een huurverlenging in het kantoorgebouw LUNA ArenA aan de Herikerbergweg 120 in Amsterdam Zuidoost.

 

LUNA ArenA
PingProperties Office fund IV heeft het kantoorgebouw LUNA ArenA Amsterdam, met een totale oppervlakte van circa 15.600 m2, in portefeuille. Op loopafstand bevinden zich de Ziggo Dome, de Amsterdam ArenA, AFAS Live, Pathé Cinema, Woonmall Villa Arena en vele andere faciliteiten. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend. Stryker huurt 6.246 m2.
Andere huurder in het gebouw is TMF Group.

 

Stryker Corporation
Stryker Corporation heeft hier haar Europese hoofdkantoor gevestigd. Stryker is een van ’s werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan chirurgische en medische instrumenten en wordt bovendien genoemd als een van de FORTUNE 500 Beste Bedrijven.

Ga terug