PingProperties verlengt huurcontract met Stryker in LUNA ArenA kantoorgebouw

03-07-2018

PingProperties heeft namens haar Office fund IV overeenstemming bereikt met Stryker Corporation voor een huurverlenging in het kantoorgebouw LUNA ArenA aan de Herikerbergweg 120 in Amsterdam Zuidoost.

 

LUNA ArenA
PingProperties Office fund IV heeft het kantoorgebouw LUNA ArenA Amsterdam, met een totale oppervlakte van circa 15.600 m2, in portefeuille. Op loopafstand bevinden zich de Ziggo Dome, de Amsterdam ArenA, AFAS Live, Pathé Cinema, Woonmall Villa Arena en vele andere faciliteiten. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend. Stryker huurt 6.246 m2.
Andere huurder in het gebouw is TMF Group.

 

Stryker Corporation
Stryker Corporation heeft hier haar Europese hoofdkantoor gevestigd. Stryker is een van ’s werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan chirurgische en medische instrumenten en wordt bovendien genoemd als een van de FORTUNE 500 Beste Bedrijven.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten