PingProperties verlengt huurcontract met Teleplan op Dutch Tech Campus Zoetermeer

28-12-2016

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met Teleplan voor 5 jaar verlengd op Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Teleplan heeft hier haar service center gevestigd.

 

Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. Na oprichting van PingProperties Corporate Office Fund IX in 2015, waarin deze belegging is geplaatst, is PingProperties gestart met de uitrol van de Dutch Tech Campus. Er is sindsdien aanzienlijk geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Door deze positieve ontwikkelingen en de goede ligging aan de A12 heeft Teleplan besloten tot verlenging op deze locatie. In totaal huurt Teleplan maar liefst 15.703 m² bedrijfs-, kantoor- en opslagruimte en 75 parkeerplaatsen.

 

Teleplan
Teleplan International is toonaangevend in de sector lifecycle care voor aftermarktdiensten met betrekking tot Computers, Communicatie en Consumentenelektronica. Teleplan richt zich op Klantenservice, Managed Logistics, Onderdelenbeheer, Screening & Testen, Reparatie/Opknappen en Doorverkopen/Recyclen. Teleplan bewijst al meer dan 33 jaar dat haar proposities waarde toevoegen in de hele leveringsketen, vanaf het moment van aankoop tot het einde van de levensduur. Teleplan innoveert voortdurend om gelijke tred te houden met ontwikkelingen op het gebied van interactieve connectiviteit en communicatie en onze Telemade-benadering is toegesneden op de behoeften van elke individuele klant. Het hoofdkantoor van Teleplan bevindt zich op Schiphol. Vanuit haar service centers, met meer dan 5.000 werknemers, bereikt zij 95 landen wereldwijd.

Ga terug