PingProperties verlengt huurcontract met Teleplan op Dutch Tech Campus Zoetermeer

28-12-2016

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met Teleplan voor 5 jaar verlengd op Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Teleplan heeft hier haar service center gevestigd.

 

Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. Na oprichting van PingProperties Corporate Office Fund IX in 2015, waarin deze belegging is geplaatst, is PingProperties gestart met de uitrol van de Dutch Tech Campus. Er is sindsdien aanzienlijk geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Door deze positieve ontwikkelingen en de goede ligging aan de A12 heeft Teleplan besloten tot verlenging op deze locatie. In totaal huurt Teleplan maar liefst 15.703 m² bedrijfs-, kantoor- en opslagruimte en 75 parkeerplaatsen.

 

Teleplan
Teleplan International is toonaangevend in de sector lifecycle care voor aftermarktdiensten met betrekking tot Computers, Communicatie en Consumentenelektronica. Teleplan richt zich op Klantenservice, Managed Logistics, Onderdelenbeheer, Screening & Testen, Reparatie/Opknappen en Doorverkopen/Recyclen. Teleplan bewijst al meer dan 33 jaar dat haar proposities waarde toevoegen in de hele leveringsketen, vanaf het moment van aankoop tot het einde van de levensduur. Teleplan innoveert voortdurend om gelijke tred te houden met ontwikkelingen op het gebied van interactieve connectiviteit en communicatie en onze Telemade-benadering is toegesneden op de behoeften van elke individuele klant. Het hoofdkantoor van Teleplan bevindt zich op Schiphol. Vanuit haar service centers, met meer dan 5.000 werknemers, bereikt zij 95 landen wereldwijd.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten