PingProperties verlengt huurcontract met VKA in kantoorgebouw Canberra te Zoetermeer

09-06-2017

PingProperties heeft namens haar Office Fund III overeenstemming bereikt met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor ca. 1.600 m² en 38 parkeerplaatsen in gebouw Canberra aan de Baron de Coubertinlaan 1 in Zoetermeer.

 

Met de huurverlenging is tevens de laatste leegstand in het gebouw opgenomen, waarmee het gehele gebouw (2.600 m²) voor meer dan 10 jaar verhuurd is. Verdonck, Klooster & Associates is sinds 1998 gevestigd op deze locatie in Zoetermeer. Overige huurders in het gebouw zijn ATKB en WeCycle. VKA werd bij deze transactie geadviseerd door Rob Swart Bedrijfshuisvesting.

 

Over VKA
Verdonck, Klooster & Associates is een toonaangevend multidisciplinair adviesbureau voor strategische ICT projecten. Met de combinatie van haar diepgaande ICT expertise en rijke bestuurlijke ervaring helpt zij klanten om ICT succesvol in te zetten zodat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. VKA is opgericht in 1985 en heeft ruim 100 medewerkers.

Ga terug