PingProperties verlengt huurcontract met VKA in kantoorgebouw Canberra te Zoetermeer

09-06-2017

PingProperties heeft namens haar Office Fund III overeenstemming bereikt met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor ca. 1.600 m² en 38 parkeerplaatsen in gebouw Canberra aan de Baron de Coubertinlaan 1 in Zoetermeer.

 

Met de huurverlenging is tevens de laatste leegstand in het gebouw opgenomen, waarmee het gehele gebouw (2.600 m²) voor meer dan 10 jaar verhuurd is. Verdonck, Klooster & Associates is sinds 1998 gevestigd op deze locatie in Zoetermeer. Overige huurders in het gebouw zijn ATKB en WeCycle. VKA werd bij deze transactie geadviseerd door Rob Swart Bedrijfshuisvesting.

 

Over VKA
Verdonck, Klooster & Associates is een toonaangevend multidisciplinair adviesbureau voor strategische ICT projecten. Met de combinatie van haar diepgaande ICT expertise en rijke bestuurlijke ervaring helpt zij klanten om ICT succesvol in te zetten zodat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. VKA is opgericht in 1985 en heeft ruim 100 medewerkers.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten