PingProperties verlengt huurcontract Willis Towers Watson

23-03-2020

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Willis Towers Watson over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst van het gebouw aan de Prof. E.M. Meijerslaan 5 in Amstelveen. Willis Towers Watson heeft hier haar Nederlandse hoofdkantoor gevestigd. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 4.060 m2 met 90 parkeerplaatsen en is volledig verhuurd aan Willis Towers Watson. De goede relatie met de huurder heeft de mogelijkheid gecreëerd om het gebouw te verduurzamen naar energielabel A. Dit jaar worden er ook nog 10 laadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst.

 

Het gebouw
Het hoofdkantoor van Willis Towers Watson is een hoogwaardig en duurzaam gebouw gelegen in kantorenpark Kronenburg te Amstelveen. Het gebouw is in 2001 voor Towers Perrin gebouwd. In 2008 heeft PingProperties het eigendom van dit gebouw verworven. Na de fusie van Towers Perrin & Watson Wyatt in 2011 werd het gebouw, na een grootschalige renovatie, als nieuw Nederlands hoofdkantoor in gebruik genomen.

 

Willis Towers Watson
Willis Towers Watson is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provide die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers in meer dan 140 landen en markten.

 

JLL heeft Willis Towers Watson begeleid bij de verlenging van de huurovereenkomst.

Ga terug