PingProperties verlengt huurovereenkomst met Anytime Fitness

29-04-2021

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Anytime Fitness over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht, gelegen aan het Middeldijkerplein 93-95. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 591 m² bedrijfsruimte.
Anytime Fitness is sinds 2019 huurder in winkelcentrum Carnisse Veste. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan winkelcentrum Carnisse Veste.

 

Over Anytime Fitness
Anytime Fitness is een 24/7 fitness concept waar je letterlijk Anytime kan sporten. Naast de meest ruime openingstijden zit in het concept ook persoonlijke fitness begeleiding. Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil want alle clubs zijn 24/7 toegankelijk én met je key open je de deuren van alle ruim 5000 clubs wereldwijd! Anywhere en letterlijk Anytime.

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug