PingProperties verlengt huurovereenkomst met IKEA hoofdkantoor

01-12-2015

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst met IKEA B.V. langjarig verlengd voor het kantoorgebouw gelegen aan de Paasheuvelweg 5 in Amsterdam. IKEA heeft hier haar landelijke hoofdkantoor gevestigd en huurt het gehele gebouw van in totaal circa 2.800 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen.

 

IKEA heeft de huurovereenkomst verlengd vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de goede ligging nabij de IKEA-vestiging in Amsterdam Zuidoost. Deze bevindt zich tegenover het gehuurde gebouw aan de andere zijde van de Gaasperdammerweg.

 

IKEA is in 1943 opgericht. Sindsdien is de IKEA Groep uitgegroeid tot een toonaangevende winkelketen met 147.000 medewerkers in 27 landen met een jaaromzet van meer dan 28,7 miljard euro.

 

Door de goede relatie met IKEA heeft PingProperties de huurverlenging zelf tot stand gebracht.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten