PingProperties verlengt huurovereenkomst UWV in Groningen

03-08-2017

PingProperties is met UWV een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor ca. 4.400 m² kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen in het kantorencomplex Cascade aan het Cascadeplein in Groningen.

 

PingProperties is voornemens om het complex de komende jaren volledig te verduurzamen naar energielabel A. De verduurzaming van de gebouwen is voor UWV een belangrijke voorwaarde geweest om de huurovereenkomst te verlengen. MVO en duurzaamheid zijn voor de organisatie speerpunten van het huisvestingsbeleid. Met UWV is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 7 jaar.

 

Het Cascadecomplex is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Groningen, direct naast het centraal station. Het complex kenmerkt zich door voornamelijk overheid gerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie gehuisvest zijn en daarnaast door de uitstekende kwaliteit van de gebouwen. In het complex is nog 1.500 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.
PingProperties heeft de verlenging van de huurovereenkomst met UWV zelf tot stand gebracht. Eerder dit jaar heeft PingProperties met het Kadaster overeenstemming bereikt over een langer verblijf in het Cascade complex.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten