PingProperties verlengt huurovereenkomst UWV in Groningen

03-08-2017

PingProperties is met UWV een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor ca. 4.400 m² kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen in het kantorencomplex Cascade aan het Cascadeplein in Groningen.

 

PingProperties is voornemens om het complex de komende jaren volledig te verduurzamen naar energielabel A. De verduurzaming van de gebouwen is voor UWV een belangrijke voorwaarde geweest om de huurovereenkomst te verlengen. MVO en duurzaamheid zijn voor de organisatie speerpunten van het huisvestingsbeleid. Met UWV is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 7 jaar.

 

Het Cascadecomplex is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Groningen, direct naast het centraal station. Het complex kenmerkt zich door voornamelijk overheid gerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie gehuisvest zijn en daarnaast door de uitstekende kwaliteit van de gebouwen. In het complex is nog 1.500 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.
PingProperties heeft de verlenging van de huurovereenkomst met UWV zelf tot stand gebracht. Eerder dit jaar heeft PingProperties met het Kadaster overeenstemming bereikt over een langer verblijf in het Cascade complex.

Ga terug