PingProperties verlengt huurovereenkomsten in Rotterdam

20-01-2014

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomsten met Euromaster en BOB Autowas langjarig verlengd voor een bedrijfsruimte aan de Driemanssteeweg 25 te Rotterdam-Zuid.

 

Het pand is direct gelegen aan de A15 en omvat circa 5.500 m² verhuurbare vloeroppervlakte (1.000 m² kantoorruimte, circa 4.000 m² bedrijfsruimte en 500 m² wasstraat ) en parkeerplaatsen op het omliggende terrein. Het betreft een verhuur vanuit Retail Rijnmond B.V..

 

Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Euromaster bedient particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw- en industrieklanten en is aanwezig in 16 Europese landen met 2070 vestigingen. Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

 

BOB Autowas is een bekende autowasstraat met meerdere vestigingen waar de modernste wastechnieken worden gekoppeld aan ouderwetse service. De combinatie van een bandencentrum met een autowasstraat is een erg goede combinatie en voor deze huurders een toegevoegde waarde om zich op deze locatie te vestigen.

Ga terug