PingProperties verlengt huurovereenkomsten in Rotterdam

20-01-2014

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomsten met Euromaster en BOB Autowas langjarig verlengd voor een bedrijfsruimte aan de Driemanssteeweg 25 te Rotterdam-Zuid.

 

Het pand is direct gelegen aan de A15 en omvat circa 5.500 m² verhuurbare vloeroppervlakte (1.000 m² kantoorruimte, circa 4.000 m² bedrijfsruimte en 500 m² wasstraat ) en parkeerplaatsen op het omliggende terrein. Het betreft een verhuur vanuit Retail Rijnmond B.V..

 

Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Euromaster bedient particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw- en industrieklanten en is aanwezig in 16 Europese landen met 2070 vestigingen. Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

 

BOB Autowas is een bekende autowasstraat met meerdere vestigingen waar de modernste wastechnieken worden gekoppeld aan ouderwetse service. De combinatie van een bandencentrum met een autowasstraat is een erg goede combinatie en voor deze huurders een toegevoegde waarde om zich op deze locatie te vestigen.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten