PingProperties verlengt wederom diverse huurcontracten aan het Eudokiaplein in Rotterdam

10-09-2015

PingProperties heeft onlangs in het winkel- en kantorencentrum Eudokiaplein te Rotterdam met maar liefst zes gebruikers de huurovereenkomsten weten te verlengen. Het gaat in totaal om 1.977 m², waaronder vier retailers, te weten Gall & Gall (Ahold), Aldi Vastgoed BV, Kijkshop, Demirtas, en twee kantoorhuurders: Al-Gitaan en Nidos. Middels deze verlengingen blijft het volledige complex langjarig verhuurd.

 

Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi), alsmede een bakker, bloemist, drogist en kiosk.

 

Het kantorencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin, Stichting NIDOS en Stichting Ouderen werk Noord). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug